Passa al contingut principal

CLASSROOM MUSICAL

Ens han tocat moments complicats, ens ha tocat viure un canvi que no esperàvem, ens ha tocat treballar de forma diferents sense haver planificat res.

Però estem aquí per ajudar i per facilitar la feina, i poder seguir el que ens quedava per fer de la millor forma possible.

Us presentem les nostres classes de música, un lloc de trobada amb els vostres professors de música on trobareu tasques, materials i reptes.



Us animem a entrar, com ho heu de fer?

Us heu de posar en contacte amb el vostre professor de música, dient-li quin curs sou i a quin grup aneu. Ell us donarà un codi amb el qual heu d'entrar a classroom.google.com i introduir el codi que us correspon per entrar a la vostra classe.

A partir d'aquí sols cal que miris el que es va fent o ja s'ha fet, i si vas una mica tard, no et preocupis, et pots posar al dia ràpidament. Qualsevol dubte o pregunta, ho pots fer pels comentaris que tens allà mateix, el professor et contestarà en breu i resoldrà tot el que necessitis.


Ens veiem al CLASSROOM!!!


Et deixo els correus del professors (sols cals que cliquis al damunt):


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TALLER BATUCADA 2023

El divendres 21 i el dilluns 24 d'octubre, l'alumant de 2n d'ESO a realitzat, des del Seminari de Música, un taller de Batucada a carreg del Grup "La Galeta" de Barcelona. Ha estat molt entretingut veure i tocar nous instruments, així com poder fer una batucada per nosaltres mateixos partint de nou i sense saber-ne res. Us deixem unes imatges!!! 2A   2C         2 E   2G  

"LA VEU DE LA TERRA" - CortArts

El passat 5 de maig, esl alumnes d'Expressió musical (optativa de 4t d'ESO) i de 1r de BTX d'Anàlisi Musical I i Llenguatge i pràctica musical, van particpar al CorArts Tarragona. En aquesta ocasió, van interpretar la cantata "La veu de la Terra!, junt amb altres centres de la demarcació a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Va ser una jornada molt emotiva en la qual, amb 9 cants i 8 clams intermedis, els nostres joves ens van concienciar de què és hora d'actuar i prendre mesures que millorin l'actual situació de canvi climàtic.          

MÚSICS A 1 ESO G

L'alumnat de 1r d'ESO està treballant amb quines eines es fa la música , i ens toca estudiar les diferents famílies d'instruments, el material que el fa vibrar, quin procediment o mecanisme els fa vibrar i quin n'és el ressonador. Aquesta setmana hem treballat els instruments aeròfons , és a dir, aquells instruments que normalment s'anomenen instruments de vent . Aquells instruments en els quals el material que vibra és l'aire (que contenen o que hi passa a través); el procediment o mecanisme que el fa vibrar és bufar contra un broquet, un bisell, una canya o una inxa lliure; i el seu ressonador acostuma a ser un tub el cos del instrument. I com veure millor els instruments que presentats pels pròpis companys de classe, un saxofonista i un trompetista que ens han ensenyat com es toca, quines parts té, com sona i com com s'ha de treballar per aprendre a tocar-lo. Us deixem unes imatges...